Schoolplein bovenbouw

Lichamelijke opvoeding

BERICHTEN

18 dec 2018 - Schaatsen december 2018
In de week van 10 december tot 17 december zijn bijna alle klassen van school gaan schaatsen op de schaatsbaan op de Nieuwe Rijn. In plaats van de gymles hebben we de ijzers ondergebonden en zijn heerlijk een uurtje op het ijs geweest. De leerlingen hebben hartstikke goed hun best gedaan en vonden het weer erg leuk!  


06 nov 2018 - Karatelessen
Woensdag 31 Oktober is er voor de leerlingen uit het tweede jaar een karate leraar op school geweest. Na een stevige warming-up kregen de leerlingen uitleg over het schoppen en stoten op de stootkussens. Vervolgens werden er in tweetallen nog een aantal grepen geoefend. Het was een leuke en zware les en we willen graag de karateleraar Abdu hiervoor bedanken.


28 sep 2017 - Sportdag 2017
Sportdag 1e jaars

Maandag 3 Juli was er voor de 1ste jaars een sportdag op het atletiekveld in 'het Leidse Hout'. Nadat de leerlingen in 6 verschillende groepen waren ingedeeld werd er gestreden om de 1ste prijs. Er waren in totaal 8 onderdelen, met onder andere: verspringen, hoogspringen, racketwerpen en voetbal. Nadat elk onderdeel is geweest mochten de leerlingen nog een watergevecht houden en werd de winnaar bekend. Het was een sportieve, zonnige dag en de leerlingen hebben erg hun best gedaan!

 

Klimbos 2de jaars

Dinsdag 4 Juli zijn de 2de jaars leerlingen naar het klimeiland in Voorschoten geweest. Na een mooie fietstocht en een goede uitleg mochten we daar lekker aan de slag in de bomen. Er waren 4 verschillende hoogtes en in totaal 8 verschillende routes. Het was een sportieve dag en er zijn erg veel leerlingen die hun angsten hebben overwonnen. 

 

Met sportieve groet,

 

Ruben Bout